Techniek Update!

Achter de schermen wordt er gewerkt aan een upgrade van diverse systemen die we in onze gemeente gebruiken.

Op dit moment is er een overstap gerealiseerd van de KPN (ISDN) aansluiting naar een internetverbinding van Ziggo. Hiermee kunnen we gebruiken maken van nieuwe apparatuur van het SIKN waarmee de kerkradio wordt verzorgt, de oude apparatuur was niet meer betrouwbaar. Met deze stap zijn we ook technish voorbereid op kerkTV.

Ook de bestaande telefoonnummers zijn inmiddels over van KPN naar Ziggo.

Doordat er nu ook een internetaansluiting in de kerk beschikbaar is, kunnen we deze via WIFI gaan gebruiken in de kerk. Op dit moment zijn we aan het bekijken wat voor ons de beste manier is om de WIFI ook beschikbaar te maken in het verenigingsgebouw.

Verder zijn we in een ver gevorderd stadium om presentatieschermen in de kerk te gaan plaatsen, er is een keuze voor een leverancier gemaakt.

Hierover later meer.