Kerstpakkettenactie 2017

Ook dit jaar wordt er door het DPA (Diaconaal Platform Alphen) en stichting Slimm/Alphenaren voor Alphenaren, de bekende Kerstpakkettenactie georganiseerd. Dit jaar willen wij als diaconie van de Protestantse kerk Zwammerdam ook weer ons steentje bijdragen.

De kerstpakkettenactie is er om iedere Alphenaar (hier vallen ook inwoners van Zwammerdam onder), waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket te bezorgen. Een persoon, huishouden of gezin kan worden aangemeld, omdat zij het financieel niet zo breed hebben of een zwaar jaar hebben gehad en het bekende steuntje in de rug wel kunnen gebruiken. Als u iemand kent die volgens u in aanmerking komt voor een pakket, geef diegene dan op op via:
diaconie@pkn-zwammerdam.nl

U kunt helpen de actie ook dit jaar weer een succes te maken:

• Door het doneren van de volgende producten:
      chocola knuffels
      blikjes tonijn deodorant
      toastjes bodylotion
      zoutjes / chips tandpasta
      thee zeep
      oploschocolademelk kaarsen
      pakken vruchtensap koekjes ragout
      houdbare slagroom ragoutbakjes
      mix voor nasi macaroni
      knakworstjes snoep
      blikken fruitcocktail muesli
      soep kandij
      zoet boterhambeleg
    • Door deze producten in te leveren op zaterdag 9 december van 10.00 – 12.00 uur en zondag 10 december (vóór de kerkdienst) in de Dorpskerk van Zwammerdam.
    • Door geen alcohol, wasmiddel en verse producten te geven.
    • Door artikelen te doneren waarvan de houdbaarheidsdatum niet overschreden is.
  • Door een gift over te maken op: NL97 INGB 0008 2112 64 t.b.v. KPA
  • Door u op te geven als vrijwilliger
    Ook dit jaar zoeken wij weer veel vrijwilligers, vanwege privacy gebruiken wij onze gegevens van vorige jaren niet. Dus geef u (opnieuw) op als inpakker van de pakketten op 14,15 of 19 december of chauffeur om de pakketten rond te brengen op 16, 19 of 20 december. Tijden en opgave vindt u op kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl. uw hulp is heel erg nodig en wordt zeer gewaardeerd!!