Dankdagactie 7 november 2018

‘Dankjewel dat jij er bent’

Op woensdag 7 november is het dankdag. Op deze dag danken we God voor de verkregen gewassen, het eten waarin we dagelijks worden voorzien. Maar ook danken we God voor wat we hebben, zoals een baan, een huis en mensen om ons heen die wij liefhebben en die ons liefhebben.

Met de dankdag-actie wil de diaconie samen met de gemeente uitdrukking geven aan dankbaarheid voor dat laatste, voor WIE wij liefhebben.

Hiervoor zal vanaf zondag 28 oktober de blikvanger in de kerk staan. De bedoeling is dat we als gemeente in de blikvanger lekkernijen inzamelen zoals een doosje chocola, koekjes, zoutjes, nootjes of wat u nog meer kunt bedenken. Op de zondag na dankdag, 11 november, willen we samen met u als gemeente de versnaperingen uitdelen aan mensen die een bedankje verdienen.

Wilt u ons niet alleen helpen bij het inzamelen van de lekkernijen maar ook bij het aandragen van namen van mensen die wel eens bedankt mogen worden? Denkt u hierbij ook aan mensen buiten onze kerkelijke gemeente.

Vanaf zondag 28 oktober vindt u een doos in de kerk waar u een briefje in kunt doen met daarop de naam van iemand van wie u denkt dat hij/zij wel een attentie mag ontvangen.

Kunnen en mogen we op uw hulp rekenen? Alvast bedankt!

De diaconie