Lente concert Duo Passionate 23 maart 16:00 uur

Op DV 23 maart geeft Duo Passionate een Lenteconcert in de Dorpskerk van Zwammerdam.

In deze prachtige karakteristieke kerk staat een authentiek Lohmanorgel dat naast het eigen klavecimbel, kistorgel en de verschillende soorten blokfluiten, zal klinken.

Op het programma staat de prachtige triosonate BWV 529 van J.S. Bach,  de 5eSuite van M. Locke en lichte, frisse composities die te maken hebben met het thema “Lente”.

Doordat het concert op zaterdagmiddag om 16.00 uur plaatsvindt en doordat Duo Passionate laagdrempelig en breed programmeert, is dit concert geschikt voor volwassenen én kinderen.

Duo Passionate bestaat uit Magda de Jong blokfluiten en Jaap-Jan de Rooij toetsen. Het duo, dat onlangs het 5 jarig jubileum vierde, maakt graag thematische programma’s vol afwisseling en interactie.

De toegang is vrij met een collecte voor de musici.

lenteflyer-2019-23-maart2