Uitnodiging Nacht Zonder Dak

Hoi,

We willen je uitnodigen om mee te doen met Nacht Zonder Dak van zaterdagavond 18 mei tot zondagochtend 19 mei! Door één nacht in een zelfgebouwd krotje te slapen help je mee aan de toekomst van straatkinderen in Bolivia, India en Kenia. We houden de Nacht Zonder Dak in Zwammerdam op het grasveld naast de kerk, Kerkplein 7. Alle tieners van groep 8 en oudere jongeren kunnen meedoen.

Het belooft een onvergetelijke nacht te worden! Op zaterdagavond hebben we een programma met spellen, een film, gezelligheid en een Café Zonder Dak! Op zondagmorgen is er een heerlijk ontbijt en aansluitend de TOP2000-kerkdienst met de band Plakband die zal optreden.

Een nacht doorbrengen in een krotje van karton is natuurlijk erg leuk. Maar we doen deze actie ook om andere jongeren te helpen! Jongeren die op straat leven en dan niet voor een nachtje, maar elke nacht.

Dus meld je snel aan via www.nachtzonderdak.nl/zwammerdam en laat je sponsoren, met de sponsorlijst die je van ons krijgt, bij vrienden, familie, kerk/gemeente, sportvereniging, school, enz. Ook vind je op de site www.nachtzonderdak.nl/zwammerdam meer mogelijkheden om je familie en vrienden te vragen om jou te sponsoren.
Omdat we het natuurlijk erg belangrijk vinden dat er zoveel mogelijk opgehaald wordt voor deze straatjongeren, zou het mooi zijn als je minimaal € 50,- als eindbedrag op je sponsorlijst hebt staan. Maar meer mag natuurlijk ook! We gaan voor een minimale totale opbrengst van  €1000! Voor degene met het hoogste sponsorbedrag hebben we een prijs. En natuurlijk hebben we ook een prijs voor het allermooiste krot, dus begin maar vast met jouw ontwerp!

Begin mei krijg je de laatste informatie over de Nacht Zonder Dak met het definitieve programma en alles wat je verder moet weten. We zijn bezig met het maken van een prachtige website voor de Nacht Zonder Dak. Kijk op www.nachtzonderdak.nl/zwammerdam voor de laatste nieuwtjes.

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij, dus meld je snel aan!

Groeten van Bas Verburg, Enneke Flinterman, Maartje Kapteijn, Floor van der Wel en
Jan-Peter Molenaar

Nacht Zonder Dak-team Zwammerdam