Corona (COVID-19)

In verband met de dalende Coronacijfers komen we in de categorie “ernstig”. Voor de routekaart van de kerken komen we dan uit op meer bezoekers. De routekaart voor de kerken geeft 60 bezoekers aan. Dat is mooi.¬†

Maar omdat de bijbehorende bezoekersaantallen op de routekaart van het RIVM nog niet echt stijgen in deze fase, (RIVM houdt het maximum op 30) gaan wij eerst voorzichtig naar 45 bezoekers voor de komende weken. De inschrijflijst is daar nu op aangepast.

We houden de cijfers en ontwikkelingen in de gaten en gaan opschalen als dat weer verder kan.

Deze inschrijflijst kunt u vinden in de Zondagsgroet en de KerkApp. Lukt het inschrijven niet of heeft u de zondagsgroet niet ontvangen, dan kunt u ook bellen met Gerda Blanken. Zij zal er dan voor zorgen dat uw naam op de inschrijflijst komt.

De diensten nog steeds digitaal uitgezonden.
Klik hier voor de digitale diensten