Zendingsdienst 18 juni 2017

Tijdens de zendingsdienst van 18 juni a.s. zal Blackgospel koor Miracles optreden.
Hieronder stellen zij zich voor:

Blackgospelkoor Miracles!

Wij zijn Blackgospel koor Miracles in Woerden. Ons koor telt zo’n 50 enthousiaste leden. Kwaliteit en professionaliteit vinden we belangrijk, maar gezelligheid niet minder! We treden graag op in kerkdiensten, op festivals en andere evenementen, om daar op een levendige manier het evangelie te verkondigen. Miracles staat onder leiding van Chesron Ledes en we worden begeleid door onze eigen live band!

Repertoire

Het repertoire van Miracles bestaat uit Engelstalige blackgospel. Deze liederen werden van oorsprong gezongen door de zwarte slaven in Amerika. De zogenaamde spirituals waren vaak de enige manier van communiceren, om toch gevoelens van verdriet en wanhoop, maar ook juist van hoop op een nieuwe toekomst (een leven in vrijheid), te kunnen delen. Door de jaren heen heeft blackgospelmuziek zich ontwikkeld en zijn verschillende stijlen terug te horen, zoals jazz, country, funk en zelfs caribbean. Blackgospel omvat rustige ballads, maar ook stevige ritmische nummers die meteen het koor doen swingen! Het belangrijkste is echter niet veranderd; er wordt nog steeds gezongen over een nieuwe Toekomst, over hoop en over Gods liefde voor ons!

We kijken uit naar het optreden op 18 juni (zendingszondag) waar we te gast zijn in de ochtenddienst van de Protestantse gemeente in Zwammerdam. De voorganger is Ds. A. Roodenburg uit Apeldoorn. Het thema van de dienst is Be Connected. De dienst begint om 9.30 uur.

U komt toch ook!